Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hoe u een nieuw bericht maakt of beantwoordt met een sjabloon in uw Gmail-account

October 19 2020 , Written by Abby Claire Published on #klantenservice gmail

Als u een standaardbericht wilt verzenden of een bericht wilt beantwoorden, kunt u deze eenvoudige stappen volgen die worden aangeboden door het telefoonnummer van de technische ondersteuning van Gmail Nederland. Deze stappen zullen u helpen om eenvoudig een ingeblikt bericht te verzenden. Als er een probleem is tijdens het volgen van de stappen of een probleem met uw Gmail-account, kunt u de Gmail Klantenservice Nederland: +31-202414837.

Gmail Klantenservice Nederland

  1. Open eerst uw Gmail-account en zorg ervoor dat de ‘Standaardantwoorden’ is ingeschakeld in uw account en dat het standaardantwoord is gemaakt.
  2. U kunt een nieuw bericht starten of ervoor kiezen om te antwoorden.
  3. Klik onder aan het berichtsamenstellingsscherm op het driehoekje ‘Meer opties’ in de werkbalk voor het opmaken van berichten.
  4. Wijs naar de ‘standaardantwoorden’ in het menu dat wordt weergegeven.
  5. Selecteer nu onder de optie ‘Invoegen’ de gewenste sjabloon.
  6. Zorg ervoor dat de ‘Onderwerp’ en ‘Aan’ velden zijn ingevuld.
  7. U kunt het bericht naar wens bewerken en ten slotte op de knop ‘Verzenden’ klikken.

Opmerking: houd er rekening mee dat Gmail geen bestaande tekst overschrijft die u heeft gemarkeerd voordat u de tekst van de sjabloon invoegt.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u gemakkelijk een nieuw bericht maken of antwoorden met behulp van een sjabloon. Voor eventuele problemen kunt u de hulp inroepen van Gmail Support Nederland, aangezien zij worden beschouwd als een van de beste technische dienstverleners. Ze bieden oplossingen voor bijna alle problemen met uw Gmail-account. Bel het telefoonnummer voor ondersteuning van Gmail om de directe assistent te krijgen. Ze bieden een breed scala aan diensten en voor meer informatie over hun dienstenaanbod kunt u hun officiële website bezoeken.

Lees ook:- Gmail instellen als uw startpagina in verschillende browsers

Originele bron

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post